Despre mine

image002

 

Privind in amintire, descopar ca unele dintre cele mai insufletitoare momente sunt cele din ziua inceperii unei calatorii. Acele momente in care totul pare posibil, in care nu te astepti decat la lucruri grozave… In care totul e inca in viitor. Si odata ajuns la destinatie – agitatia, nerabdarea de a vedea ce e dupa urmatorul colt, dupa urmatorul, si dupa urmatorul.

Candva am avut o fotografie a unei picturi reprezentand un drum – un drum printr-un camp cu maci – clasic, stiu. Nu mai am acea fotografie, dar imaginea ei si mai ales senzatia de drum nesfarsit ma urmareste. Cateodata imi spun ca idealul meu in viata ar fi sa merg si sa nu ma opresc niciodata. Ma multumesc insa doar cu perioade in care pot s-o iau din loc; si cateodata chiar numai cu momente – in care visez la noi calatorii. Anticiparea are cu siguranta farmecul ei. Asa cum au si amintirile.

Scriu de circa un an din amintiri – despre acelea dintre destinatiile pe care am ales sa le recomand colegilor mei. La recomandarea lor, a colegilor, incep acum acest blog – altii m-au sfatuit sa scriu o carte de calatorii – poate va veni si ea. Ei spun ca le plac povestirile mele. Sper sa iti placa si tie.

Vino cu mine – lumea e frumoasa!

4 comentarii la „Despre mine”

  1. Bravo Raluca!
    Imi place! Cand mi-ai spus de blog, credeam ca ai postari pe un site de bloguri, dar vad ca ia o pagina de web adevarata. Arata si foarte bine, felicitari! Probabil ca are si Radu o contributie la asta.
    Iti doresc „sa o iei din loc” de multe, multe ori de acum incolo si sa umpli site-ul.
    Te-am pupat,
    Consuela

Lasă un răspuns