Despre mine

image002

Privind in amintire, descopar ca unele dintre cele mai insufletitoare momente sunt cele din ziua inceperii unei calatorii. Acele momente in care totul pare posibil, in care nu te astepti decat la lucruri grozave… In care totul e inca in viitor. Si odata ajuns la destinatie – agitatia, nerabdarea de a vedea ce e dupa urmatorul colt, dupa urmatorul, si dupa urmatorul.

Candva am avut o fotografie a unei picturi reprezentand un drum – un drum printr-un camp cu maci – clasic, stiu. Nu mai am acea fotografie, dar imaginea ei si mai ales senzatia de drum nesfarsit ma urmaresc. Cateodata imi spun ca idealul meu in viata ar fi sa merg si sa nu ma opresc niciodata. Ma multumesc insa doar cu perioade in care pot s-o iau din loc; si cateodata chiar numai cu momente – in care visez la noi calatorii. Anticiparea are cu siguranta farmecul ei. Asa cum au si amintirile.

Scriu de circa un an din amintiri – despre acelea dintre destinatiile pe care am ales sa le recomand colegilor mei. La recomandarea lor, a colegilor, incep acum acest blog – altii m-au sfatuit sa scriu o carte de calatorii – poate va veni si ea. Ei spun ca le plac povestirile mele. Sper sa iti placa si tie.

Vino cu mine – lumea e frumoasa!

5 comentarii la „Despre mine”

 1. Bravo Raluca!
  Imi place! Cand mi-ai spus de blog, credeam ca ai postari pe un site de bloguri, dar vad ca ia o pagina de web adevarata. Arata si foarte bine, felicitari! Probabil ca are si Radu o contributie la asta.
  Iti doresc „sa o iei din loc” de multe, multe ori de acum incolo si sa umpli site-ul.
  Te-am pupat,
  Consuela

 2. Felicitari pt site! Stiam ca ai vocatie de „calator”, dar nu iti cunosteam si talentul scriitoricesc. Cu siguranta am sa arunc un ochi aici inainte de a-mi alege urmatoarea destinatie de vacanta. 🙂

 3. Natalia: Pentru ca se apropie vacanta, pentru ca, poate, unii sunteti inca nehotarati, indecisi ce sa alegeti, sau v-a luat vacanta pe nepregatite, sau poate, pur si simplu, pentru placerea de a descoperi frumoase locuri, prin text si fotografii, cu sare si piper, asa cum sunt toate scrierile din suflet, intrati pe:

  http://www.cutreiera.ro/

  Un site care pe mine m-a fermecat de fiecare data cand am descoperit o noua poveste postata. Sigur, am si favorite: Lisabona, Colmar, Cotswolds unde sper sa ajung, pentru ca m-am indragostit doar citind despre ele aici, pe blogul Ralucai.
  P.s. Raluca, fotografia cu drumul si campul cu maci e pentru tine. Stii tu de ce.

%d blogeri au apreciat: